Om oss

Borrarens bästa vän

På Debe Borrcenter erbjuder vi dig som kund ett brett sortiment med utrustning för brunnsborrning, grundläggning och horisontalborrning.

Vi tillhandahåller ett stort utbud av:

– Hammare och borrkronor, ringborrkronor och piloter
–  Adaptrar, vingstyrningar och backventiler
– Borrör, tungrör och startrör
– Foderrör och gängade stålrör
– Produkter för kärn- och undersökningsborrning
– Förbrukningsmateriel som borroljor, borrskum, gummipackningar, kaxslangar, tryckluftsslangar och mycket mer
– En växande maskinpark av riggar och kompressorer för uthyrning
– En välutrustad verkstad med knäckbänk och resurser för att ta hand om dina maskiner

Vår ambition är att, med hjälp av vår mångåriga erfarenhet i branschen, samla de produkter vi anser vara bäst på marknaden under ett och samma tak. Vi har byggt upp ett lager av borrutrustning, förbrukningsmaterial samt  hyresmaskiner och vi fortsätter kontinuerligt att bygga upp och förbättra vår möjlighet att tillhandahålla det våra kunder efterfrågar.

Vår affärsidé är att bygga ett nätverk av olika leverantörer som gör att du enkelt får tillgång till produkterna du behöver för att täcka alla behov på din borrplats. Våra servicetekniker har dessutom, tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap, lösningar för de flesta problem som kan uppstå

Debe borrcenter och miljön

Vi på Debe borrcenter är mycket måna om att i alla lägen värna om vår miljö.

Det transportbolag vi rekommenderar är miljöcertifierat och vi förordar alltid tågtransporter genom Europa. Vi kör alla firmans fordon i mesta möjliga mån på ECOpar (miljödiesel) och vi reser helst med tåg.

Självklart följer vi alla lagar och rekommendationer när det gäller hantering av oljor mm både på arbetsplatser och i vår egen verkstad. I största möjliga mån ser vi också till att köra allting från papper till metall till återvinning.

Debe borrcenter är medlem i Svensk Grundläggning (SAFE), FAB (Föreningen Aktiva i Borrbranschen) samt avtalsleverantör till Borrföretagen och självklart bär alla anställda ID06 vid besök ute på arbetsplatser.

Information om GDPR

Vi analyserar och inventerar våra uppgiftsregister och har påbörjat ett kontinuerligt arbete för att i framtiden säkerställa att vår information hanteras och förvaras på ett säkert sätt i och med EUs nya allmänna dataskyddsförordning som trädde i kraft under maj 2018